Tuotteet

Tuotteet

Doctor Eckstein - Biokosmetiikan edelläkävijä

Doctor Eckstein -ihonhoitotuotteet saavat ihosi voimaan hyvin ja näyttämään kauniilta ja terveeltä.

Biokosmeettinen ja farmaseuttinen tutkimus, osaaminen sekä kokemus yhdistetään huolellisesti tuotteiksi, jotka tukevat ihon omaa luonnollista toimintaa ja sopivat kaikille ihotyypeille, jopa herkimmille ihoille.

Kaikki Doctor Eckstein -tuotteiden pohja- ja vaikutusaineet valmistetaan laadultaan parhaista ja tarkasti tutkituista luonnon raaka-aineista.

Yksilöllisesti valituilla Doctor Eckstein -ihonhoitotuotteilla on saavutettu erinomaisia hoitotuloksia jo vuosikymmenien ajan. Ihonhoito osana kokonaisvaltaista kauneuden- ja terveydenhoitoa on aina ollut tavoitteemme.

Arctic Spa -kauneushoitolassa myös myyntituotteita.

Eckstein logo

Camillen 60

Camillen 60 on monipuolinen ja tehokas tuotesarja jalkojen ja käsien hoitamiseen.

Tärkeänä tehoaineena Camillen 60 -tuotteissa on luonnon rohdoskasvinakin tunnettu kamomilla, joka hoitaa ihoa monipuolisesti estäen tulehduksia, laskien turvotusta ja uudistaen ihoa tehokkaasti. Tuotesarjan voiteet, öljyt ja muut hoitotuotteet ovat helppokäyttöisiä ja riittoisia.

Arctic Spa -kauneushoitolassa myös myyntituotteita.

Camillen 60 logo

RefectoCil

RefectoCil -kestovärit ovat markkinoiden suosituimpia, sillä ne antavat pysyvän ja kauniin värjäystuloksen. Värivaihtoehdoista jokainen löytää helposti omansa. Kosmetologisi värjää ja muotoilee ripset ja kulmat nopeasti kauniiksi.

refectocil.logo_

Thalgo

Löydä merellisen ihonhoidon aarteet...

Yli 50 vuoden ajan Thalgo on ollut edelläkävijä merellisen kauneuden maailmassa. Laboratoriomme tutkivat merten syvyyksiä antaumuksella ja intohimolla. Ammattitaidon ja tietämyksen vahvistamina, tuomme merestä saatuja kauneuden aarteita, tarjotaksemme luotettavaa ja tehokasta kosmetiikkaa. Uudet löydöt mahdollistavat sen että tutkimus ja kehitystiimimme voi valmistaa entistä tehokkaampia tuotteita suojaamaan ihosi kauneutta sekä ylläpitämään nuorekkuutta ja raikkautta. Merelliset raaka-aineet on valittu tehokkuutensa, mutta samalla erittäin hellävaraisten ominaisuuksiensa vuoksi. Sekä meri että levät ovat täynnä hivenaineita, proteiineja, aminohappoja sekä vitamiineja – kaikki elintärkeitä kauneudellesi ja ihosi tasapainolle. Thalgo on maailmanlaajuisesti tunnettu sarja, sillä sitä on saatavilla jo yli 95 maassa.

Arctic Spa -kauneushoitolassa myös myyntituotteita vartalolle.

Thalgo logo